Πώς να φορέσει κίτρινο: Τάση μόδας πτώσης 2011

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Κίτρινο, είτε πρόκειται για μουστάρδα είτε Marigold, είναι μία από αυτές τις πιο καυτές τάσεις του φθινοπώρου. Μαζί με το πορτοκάλι του συνεργάτη (το οποίο είναι σοβαρά παντού αυτό το φθινόπωρο), η φωτεινή απόχρωση προσθέτει λίγο αισιοδοξία στις ντουλάπες που κυριαρχούν με άλλο τρόπο από πολλά γκρίζα και ακόμη πιο μαύρα ….

και…..

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Μας αρέσει! Ακριβώς επειδή οι τραπεζικοί λογαριασμοί μας μπορεί να είναι λίγο καταθλιπτικοί, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ντουλάπες μας πρέπει να είναι κάτω στο Dumpster. Δίνουμε μερικές συμβουλές κάτω από το πώς να προσθέσετε λίγο κίτρινο στην ντουλάπα σας.

Πώς να φοράτε κίτρινο: Τάση μόδας πτώσης 2011

Κάντε το αστέρι

Πτώση ώμου πουλόβερ, 49,95 δολάρια στο κενό

Ένας τρόπος για να ενσωματωθεί κίτρινο στην ντουλάπα σας είναι να το κάνετε το αστέρι της στολή σας. Αυτό το φθινόπωρο, ζεύγος ένα λαμπερό κίτρινο πουλόβερ ή παλτά με ένα πιο ουδέτερο κομμάτια σαν μια μαύρη δερμάτινη φούστα ή σκούρα τζιν.

Αφήστε τον ήλιο να λάμψει μέσα από τα αξεσουάρ σας

Samba κίτρινο βραχιόλι, $ 18 στο Cusp

Δεν είναι πολύ πρόθυμοι να κουνιστούν μια φωτεινή κίτρινη κορυφή; Στη συνέχεια, τα αξεσουάρ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα, είτε είναι μέσω βραχιόλια, ένα φανταστικό κολιέ, ή κοκτέιλ δαχτυλίδια.

Προσθέστε λίγο κάτι

NYC Box Clutch, $ 45 στο Nordstrom

Αν το κίτρινο φοβίζει (είναι εντάξει, καταλαβαίνουμε) τότε προσπαθούμε να προσθέσετε λίγο κίτρινο στην ντουλάπα σας. Μια μικρή προσθήκη, όπως η παραπάνω κίτρινη υφή τσάντα ή μια φοβερή κίτρινη ομπρέλα, είναι ένας εύκολος τρόπος να ενσωματωθεί κίτρινο στην ντουλάπα σας.

Splurge στα εξωτερικά ρούχα

Ruched Marigold Coat, $ 248 στο Anthropologie

Ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε τόσο λίγο χρώμα όσο και ένα κομμάτι δήλωσης στην ντουλάπα σας είναι να σκοράρει προσθέστε ένα κίτρινο παλτό στο ντουλάπι σας. Ενώ $ 250 είναι ακριβό για ένα παλτό, πραγματικά, αγαπάμε πραγματικά το παραπάνω παλτό (όπως τα νέα παιδιά στην Block-1992 – World-Tour Love).

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *